Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, ο φορέας μας συμμετείχε στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, με συνολικά δεκαπέντε (15) κατασκηνωτές και δεκαπέντε (15) συνοδούς.

Όπως αποδείχθηκε, δεν προσμονούσαμε άδικα τις κατασκηνωτικές ημέρες καιρό πριν. Οι ποικίλες δραστηριότητες (Survivor, αθλοπαιδίες, κουκλοθέατρο, χοροκινητική, eurovision, βραδιά ταλέντων κ.α), σε συνδυασμό με την συνύπαρξη τόσο διαφορετικών προσωπικοτήτων, έκαναν την κατασκηνωτική μας εμπειρία αξέχαστη.

Οι ωφελούμενοί μας, προσαρμόστηκαν σε ένα νέο για αυτούς περιβάλλον, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης. Εκεί δημιούργησαν νέες φιλίες, ενώ ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στις ιδιαιτερότητες της ομαδικής ζωής.

Δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο Αύγουστο, κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις αξέχαστες κατασκηνωτικές ημέρες!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία “ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΤΡΩΝΗΣ” για την ευγενική της χειρονομία να καλύψει όλα τα έξοδα μεταφοράς με πούλμαν των ωφελούμενων και των συνοδών τους, από και προς τις κατασκηνώσεις στον Άγιο Αντρέα Αττικής.