Αύγουστος σημαίνει διακοπές… Για το Σύλλογό μας όμως Αύγουστος σημαίνει κατασκήνωση! Για άλλη μια – περίεργη – χρονιά, ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ, που διοργάνωσε η ΠΟΣΓΚΑμεΑ στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.
Η Ομάδα μας -που το κεφαλαίο όμικρον μόνο τυχαίο δεν είναι – αποτελούμενη από έντεκα (11) συνοδούς και έντεκα (11) κατασκηνωτές απέδειξε για ακόμα μια φορά πως το ‘’μαζί’’ υπερνικά όλα τα ‘’χωριστά’’, αφού συνοδοί και κατασκηνωτές γίναμε ένα και διασκεδάσαμε με τη ψυχή μας.
Καθημερινά και για δέκα (10) μέρες, συμμετείχαμε σε ποικίλες δραστηριότητες του προγράμματος, όπως ημέρα ταλέντων, ημέρα survivor, κινηματογράφος, Λούνα Παρκ, κουκλοθέατρο…
Κι αν είχαμε να επιλέξουμε μία από αυτές, εκείνη που μάς έκανε να εκφραστούμε λίγο περισσότερο, αυτή θα ήταν αναμφίβολα η πολυπόθητη ημέρα των “Κακιστιών”. Αν και φαινομενικά ντυθήκαμε “άσχημοι”, το κέφι μας, η δημιουργικότητα, ο αυθορμητισμός και η ενέργεια μας απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο πως στις “ασχήμιες” της ζωής η ομορφιά της ψυχής βρίσκει πάντα το δρόμο να λάμψει!
Έτσι, λοιπόν, η συμμετοχή μας στην κατασκήνωση ολοκληρώθηκε και πάλι με επιτυχία! Και τι είναι επιτυχία; Μα φυσικά το χαμόγελο των κατασκηνωτών μας που έχει μείνει χαραγμένο στα πρόσωπά τους μέχρι σήμερα…! Τέτοιες δράσεις μάς κοινωνικοποιούν, μάς ενώνουν δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας και όμορφες αναμνήσεις, κάνοντάς μας να ευελπιστούμε σε αντίστοιχες μελλοντικές!