Η καθημερινότητα των ωφελούμενων και του προσωπικού του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ απέκτησε μία «γλυκιά» πλευρά μετά την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο συσκευαστήριο / τυποποιητήριο μελιού του κ. Γιάννη  Στυλιαρά  στην περιοχή της Δάφνης Ναυπάκτου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα γύρω από τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας του μελιού, τα είδη μελιού που μπορούν να παραχθούν και τις διαφορές που έχουν καθώς και να δούμε από κοντά πώς λειτουργεί ένα σύγχρονο συσκευαστήριο μελιού, ακολουθώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Στυλιαρά το ελληνικό μέλι βρίσκεται επάξια στις πρώτες θέσεις στον κόσμο. Λόγω του ότι η τεχνολογία μελιού δεν είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη στη χώρα μας, το ελληνικό μέλι είναι ένα προϊόν ελάχιστης τυποποίησης και επεξεργασίας που παράγεται με τη φροντίδα και το μεράκι του Έλληνα μελισσοκόμου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Στυλιαρά για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε.